• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Avís legal i política de privacitat

Informació corporativa

Aquest lloc web és propietat d’Adesiara Editorial, amb domicili al carrer Sant Francesc, 11, de Martorell (08760); NIF: 45460225N; telèfon: 937 736 889; correu electrònic: info@adesiaraeditorial.cat

Política de privadesa

Adesiara Editorial és la titular i la responsable del tractament de les vostres dades d’acord amb la legislació de protecció de dades vigent i, concretament, amb el Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades personals (RGPD) del Parlament Europeu i del Consell Europeu de 27 d’abril del 2016. Adesiara Editorial es reserva el dret de modificar el present avís legal en el cas que calgui adaptar-lo a possibles modificacions legals o jurídiques de l’Estat o del Parlament Europeu.

Les dades tractades exclusivament per Adesiara Editorial seran les vostres dades bàsiques (nom, cognom i correu electrònic), i mai no seran comunicades, ni cedides, ni venudes a tercers. Així mateix, només utilitzarem les vostres dades per enviar-vos periòdicament comunicacions electròniques a propòsit de novetats, notícies i presentacions dels llibres d’Adesiara.

La introducció de les vostres dades en el formulari que trobareu en aquest lloc web per tal que pugueu rebre informació de novetats, notícies i presentacions de llibres d’Adesiara implica l’acceptació de les presents condicions de política de privadesa.

Podreu exercir en qualsevol moment, respecte de les dades que ens hàgiu facilitat (en formularis emplenats per escrit o mitjançant aquest web), els vostres drets de rectificació, oposició o cancel·lació, reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, de la següent manera: 1) mitjançant una sol·licitud signada, on figuri el vostre número de DNI, adreçada a l’adreça indicada a l’apartat «Informació corporativa», o bé 2) amb l’enviament d’un correu electrònic a: info@adesiaraeditorial.cat