• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Termes i condicions

Adesiara Editorial ofereix els seus llibres al lloc web d’una manera clarament identificable pel comprador i amb les explicacions pertinents. De tota manera, si el client té preguntes, dubtes o suggeriments, pot adreçar-se a: info@adesiaraeditorial.cat

El preu de cada llibre és asenyalat just després la descripció de l’obra. Aquest preu ja inclou l’impost sobre el valor afegit (IVA) i és vigent en el moment de fer la compra. No es cobraran despeses d’enviament a les compres que es facin des de qualsevol punt de l’Estat.

Adesiara Editorial enviarà al client un correu electrònic de confirmació de la compra en el qual es recollirà tota la informació relativa a la comanda. Així mateix, garanteix la seguretat de l’operació de pagament, que es podrà realitzar per mitjà de:

  • Transferència al número de compte: ES95 0081 0017 4100 0127 7135 (Banc Sabadell)
  • Paypal

Els enviaments es fan per correu certificat, i solen arribar, llevat de problemes en el servei de correus, al cap de 3-4 dies des del moment que s’ha rebut la confirmació del pagament per part del client.

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. En el cas que el llibre sol·licitat estigui exhaurit, l’editorial es posarà en contacte immediatament amb el client per tal d’informar-lo del nou termini de lliurament o, si el client així ho desitja, per retornar-li l’import de la compra.

Adesiara Editorial compta amb aquest lloc web, un dels usos del qual, a més de l’activitat informativa i comunicativa, és l’oferta i venda de llibres al client. La comercialització de productes per mitjà del lloc web està destinada únicament al consumidor final, d’acord amb els termes establerts al Reial Decret 1/2007, de 16 de novembre, en què s’aprova el text refós de la Llei per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries.