• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Austen, Jane

Jane Austen (Steventon, Hampshire, 1775 ‒ Winchester, 1817) ha estat —i continua sent— una de les plomes més cèlebres i llegides de tots els temps. Escriptora indispensable per entendre la transició de la novel·la sentimental a la novel·la realista anglesa, algunes de les seves obres, que combinen magistralment la crítica social amb certes dosis d’humor i ironia, figuren entre els grans títols de la narrativa universal. Aquest és el cas de novel·les com Sense and SensibilityPride and PrejudiceMansfield ParkNorthanger Abbey i, sobretot, Emma, que ara oferim per primera vegada completa en català.

Títols de l’autor

Emma

25.00 978-84-92405-78-7

Una noia de només vint-i-un anys, captivadora, llesta i ben educada, es pensa que ho té tot per poder riure’s del món. Convençuda de la seva superioritat social i intel·lectual, i massa pagada d’ella mateixa, decideix no casar-se mai i, a la vegada, es lliura amb afany a la treballosa tasca de casar els altres, creient-se coneixedora dels sentiments de tothom. Però el cor de les persones sol ser molt més complex i inabastable, i l’amor, ja ho deien els antics, tot ho venç. Amb aquesta novel·la es demostra indiscutiblement, com va afirmar Pietro Citati, que Jane Austen coneixia tots els secrets de la realitat.

«Tenir finalment a l’abast aquesta Emma que fa de tan bon llegir pot fer una mica de profilaxi a la nostra competència lectora. Hi ajudarà, a més, la traductora, que abandona la carrincloneria usual i aposta per recrear un estil gens apegalós, rigorós i del dia.»
Xavier Coromina, El Punt/Avui