• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Carroll, Lewis

Charles Lutwidge Dodgson, més conegut com a Lewis Carroll (Daresbury, 1832 ‒ Guildford, 1898), és un dels escriptors més cèlebres de les lletres angleses. Matemàtic, sacerdot, fotògraf, l’excepcional novel·la Alice’s Adventures in Wonderland i la seva seqüela li van donar fama universal. Amb tot, la seva imaginació il·limitada també es manifestà de manera pletòrica en versos tan admirables com els de Phantasmagoria and other Poems i, especialment, els de La cacera del Sauró (The Hunting of the Snark), poema vist al mirall deformador del nonsense que, amb les il·lustracions originals de Henry Holiday, ara presentem en traducció catalana.

Títols de l’autor

La cacera del Sauró

12.00 978-84-16948-54-3

Deu personatges excèntrics i estrafolaris, comandats per un capità que toca la campana de forma compulsiva i orientats només per un mapa en blanc, s’embarquen en una expedició impossible en cerca de l’espaventable Sauró, la criatura fabulosa i ignota que han sortit a caçar. Finalment, ai las!, el resultat de la cacera no és ben bé el que ells esperen. Paròdia humorística i desbaratada dels poemes èpics, joc lingüístic permanent, aquesta narració al·lucinant —considerada la principal obra en vers de Carroll— permet descobrir molts dels trets distintius que han meravellat els lectors de les aventures d’Alícia.

«El text és un monument a l’aventura de la imaginació i al viatge. Som en un reialme fantàstic, però també sensorial, una lectura que ens omple l’esperit d’idees i mots.»
David Castillo, El Punt/Avui