• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Cyrano de Bergerac, Savinien

Hector Savinien Cyrano de Bergerac (1619-1655) és un dels personatges llegendaris de la cultura universal. Malgrat l’aurèola extraordinària de la seva figura ―deguda sobretot a la celebrada peça teatral d’Edmond Rostand―, Cyrano continua essent avui un escriptor tan desconcertant com inexplorat. Dins la seva producció variada i original, que inclou fins i tot una tragèdia de tema clàssic, excel·leix L’altre món, un dels grans monuments literaris del segle XVII francès, que per primera vegada presentem íntegrament en català.

Títols de l’autor

L’altre món

22.00 978-84-92405-13-8

¿Són possibles mons diferents on les guerres siguin innecessàries, on l’economia se sotmeti a la poesia, on els ocells administrin justícia i on els homes, els éssers més odiosos de l’univers, puguin aprendre a conviure en pau amb tot allò que els envolta? Naturalment que sí. En aquest llibre esplèndid, que ha estat considerat la primera novel·la de ciència-ficció de la literatura francesa, Cyrano de Bergerac, en qualitat de crític mordaç, fa miques les convencions polítiques, religioses i morals del seu temps i, en molts aspectes, del nostre. A això es deu, sens dubte, l’enorme vigència d’aquesta obra, que ha influït indiscutiblement en autors tan decisius com Verne, Wells o Tolkien.

«Un ferotge al·legat contra les guerres, contra el que és irracional en l’home i l’estupidesa de les nostres pors en una tradició que seguiren altres grans autors com Swift i Voltaire.»
Jordi Galves, «Culturas», La Vanguardia