• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

D.A.F. de Sade

Donatien Alphonse François de Sade (1740-1814) té fama de ser un dels homes més polèmics de la història. Com tothom sap, la seva ploma es va adelitar a escriure tota mena de relats llibertins i escabrosos ―recordem, entre d’altres, Les 120 Journées de Sodome o Justine ou les malheurs de la vertu―, però també, paral·lelament a aquesta obra «clandestina», que ell solia no reconèixer com a pròpia, va compondre altres llibres en què mostra les seves indiscutibles aptituds com a narrador. Aquest és el cas d’Els crims de l’amor, dels quals oferim una extensa selecció.

Títols de l’autor

Els crims de l’amor

22.00 978-84-92405-09-1

«Els meus pinzells són massa enèrgics; dono al vici traços massa odiosos. ¿En voleu saber la raó? No tinc l’arriscat projecte de fer que les dones adorin els personatges que les enganyen; vull, al contrari, que elles els detestin: és l’única manera d’impedir que es deixin enganyar, i, per reeixir-hi, aquells herois meus que prenen el camí del vici, els he fet tan espantosos, que ben segur que no inspiraran ni pietat ni estimació.» Vet aquí la raó de ser dels cinc relats que componen aquest volum, precedits de l’admirable i documentada «Idea sobre les novel·les», amb la qual Sade encapçala aquest llibre fascinador.

«Aquests contes són més cenyits, la matèria no es dilata, l’acció va al gra, i tenen, a més a més, l’avantatge de contenir el marquès en estat pur.»
Anton M. Espadaler, La Vanguardia