• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Defoe, Daniel

Daniel Defoe (1660-1731) és un dels autors més cèlebres de tots els temps. Personatge polifacètic i de vida atrafegada, ha esdevingut universalment conegut per les seves novel·les d'aventures —amb obres mestres com Robinson Crusoe i The Life, Adventures and Piracies of the Famous Captain Singleton— i les seves novel·les picaresques —entre les quals es destaca sobretot Moll Flanders—, però també va excel·lir amb obres de caire assagístic com l'excepcional Història del Diable que oferim traduïda per primera vegada en català.

Títols de l’autor

Història del Diable

29.00 978-84-92405-02-2

El Diable és un dels protagonistes preeminents de la cultura occidental. L’Església li ha atribuït, des de la seva fundació, tota mena de crims, malvestats i dolenteries. Ara bé, potser Satanàs no és tan poderós i malentranyat com el pinten aquells qui al llarg dels segles han portat la veu cantant en matèria de religió. Daniel Defoe fa gala dels seus vastos coneixements polítics, històrics i literaris, de la seva erudicció bíblica i, sobretot, de la subtil ironia que caracteritzà la seva obra per oferir als lectors que sàpiguen llegir entre línies la veritable història d’aquest ésser que, tot i que se’ns ha mostrat sempre astut i sanguinari, ha estat massa sovint l’ase dels cops.

«Els seus atacs a l’estament religiós són demolidors, fins al punt que moltes vegades no sembla haver-hi altre diable que l’estructura eclesiàstica.»
Pere Saborit, El País