• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Kipling, Rudyard

Joseph Rudyard Kipling (Bombai, 1865 ‒ Londres, 1936) és un dels autors més celebrats de les lletres angleses. El seu poder d’observació, una imaginació del tot original, la força de les seves idees i un talent extraordinari li van fer guanyar, com deixà escrit el jurat, el premi Nobel de Literatura l’any 1907. Poeta excepcional, narrador inesgotable, algun dels seus relats, especialment els que va adreçar als joves, han estat, són i seran impossibles d’oblidar per diverses generacions de lectors. És el cas d’obres tan conegudes com The Jungle BookThe Phantom ‘Rickshaw and Other Tales, Captains Courageous o la magnífica novel·la Kim, que ara presentem en traducció catalana.

Títols de l’autor

Kim

23.00 978-84-16948-59-8

En Kim és un marrec orfe, més llest que una fura, que sobreviu fent encàrrecs i demanant almoina pels carrers de Lahore. Un dia, per atzar, troba un lama tibetà que cerca la il·luminació, es converteix en el seu deixeble i la vida li fa un tomb. La seva intel·ligència precoç i el seu enginy innat no passen desapercebuts al lama —a qui en Kim acompanya per tota l’Índia—, però tampoc als serveis secrets britànics, que preparen el noi perquè dugui a terme missions ben agosarades en l’anomenat Gran Joc. Novel·la d’aventures, novel·la d’espies, novel·la d’iniciació, novel·la picaresca, la lectura d’aquest llibre fascinant, considerat una obra mestra de la literatura universal, és d’allò més enriquidora.

«En l’excel·lent traducció literària de Carles Miró, Adesiara acaba de publicar una novel·la extraordinària considerada una obra mestra i molt recomanable de llegir: Kim, de l’escriptor angloindi Rudyard Kipling. Premi Nobel de Literatura de l’any 1907, l’obra de Kipling destaca per una poderosa imaginació, una intel·ligència tan perceptiva com deductiva, grans dots d’observació i un talent excepcional per narrar.»
Teresa Costa-Gramunt, Núvol