• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Lagerlöf, Selma

Selma Lagerlöf (Mårbacka, 1858-1940) és una de les figures més conegudes de les lletres escandinaves de tots els temps. Autora d’una remarcable producció narrativa, fou la primera dona que va rebre el premi Nobel de Literatura, l’any 1909, i la primera que va entrar a l’Acadèmia Sueca. Els seus contes i les seves novel·les, com ara La saga de Gösta Berling, Els miracles de l’Anticrist, El carreter (Adesiara, 2017) o El viatge meravellós d’en Nils Holgersson per Suècia —que ara presentem en traducció catalana—, són tinguts per clàssics de la literatura sueca i avui continuen essent llegits amb gran entusiasme.

Títols de l’autor

El viatge meravellós d’en Nils Holgersson per Suècia

30.00 978-84-16948-40-6

En Nils Holgersson, un marrec trapella i ronsejaire, és transformat en follet com a càstig pel seu mal comportament. Endut per les oques salvatges en la seva migració cap a les terres dels lapons, al nord de Suècia, fa un viatge del tot increïble —muntat a l’esquena del seu inseparable Mårten, una oca mascle domèstica— que li permet contemplar la grandiositat de l’entorn natural, assabentar-se d’una pila de llegendes extraordinàries i descobrir, també, les alegries i els patiments de molta gent. Gràcies a la imaginació inesgotable de l’autora, aquest llibre ens ensenya a valorar la lleialtat, la noblesa de sentiments i l’amistat, i, sobretot, ens ajuda a somiar en un món ben diferent de l’actual.

El carreter

15.00 978-84-16948-01-7

Pobre del qui té la mala sort de perdre la vida en la nit de Cap d’Any! Corre la brama que l’infortunat que és colpit per aquesta desgràcia ha de conduir durant tot l’any següent el carro atrotinat —però infal·lible— de la Mort, tirat per un cavall sinistre, rancallós i més vell que els camins. Ara bé, en el transcurs d’aquesta ronda d’un any, el carreter travessa, ben obedient a la seva impertorbable mestressa, la frontera entre els vius i els morts, i aquest ominós privilegi li permet descobrir els plecs més amagats de l’individu i mostrar-nos que alguns només s’adonen que poden canviar quan l’hora suprema ja és massa a prop.

«Un text colpidor, suggestiu i enigmàtic alhora. Esplèndid relat al·legòric.»
Jordi Llavina, Ara