• 0 Articles - 0.00
    • No hi ha productes a la cistella.

Roché, Henri-Pierre

Henri-Pierre Roché (París, 1879 – Sèvres, 1959), col·leccionista d’art i promotor de figures com Marcel Duchamp, Man Ray o Pablo Picasso, corresponsal de guerra, home diletant, fou un dels personatges més singulars de les lletres franceses del segle passat. Tot i que va escriure un bon nombre d’obres, moltes d’elles van romandre inèdites fins que, pocs anys abans de la seva mort, va publicar Deux Anglaises et le continent (1956) i, especialment, Jules i Jim (1953), considerada una de les novel·les més emblemàtiques de tota una generació gràcies a la pel·lícula que en va fer François Truffaut. Ara la presentem per primera vegada en català.

Títols de l’autor

Jules i Jim

20.00 978-84-943844-1-7

Abans de la Primera Guerra Mundial, Jules, austríac, i Jim, francès, estableixen una amistat del tot indissoluble. Ni el fet d’enamorar-se de la mateixa dona ni el fet que Jules s’hi casi no impedeixen que Jim n’esdevingui l’amant amb el vistiplau de l’amic. Aquest ménage à trois resta obert, tanmateix, a moltes altres possibilitats amatòries que els permeten gaudir plenament de l’alegria de viure, però que també els poden dur al caire del precipici. Amb una prosa àgil i concisa, aquesta novel·la de la «revolució sexual», llibre de capçalera del genial François Truffaut, no deixarà el lector indiferent.

«Jules i Jim és una planera confessió sobre l’amor i la llibertat. És com mirar un cel lluminós, increïblement bell, d’una alta intensitat poètica…, on es va congriant una sensacional tempesta. Una tempesta per excés d’amor.»
Ignasi Aragay, Ara